Voorverkoop Paas Party XXL is begonnen!

KLARENBEEK-

Carnavalsvereniging Pacelli organiseert samen met ADAS Events op paaszaterdag 11 april hun traditionele Paas Party XXL. Vanaf veertien jaar is iedereen van welkom op dit jaarlijks terugkomend evenement met de Pasen in Klarenbeek. Jong en oud kunnen weer los gaan in de grote zaal van Partycentrum

De Klaarbeek (voormalig Partycentrum De Nieuwe Zweep) aan de Klarenbeekseweg 93.
Met 1000 bezoekers is de Paas Party XXL het ultieme feest om Pasen te vieren, want Pasen vier je met Carnavalsvereniging Pacelli!

Voorverkoopadressen & Online Voorverkoop
De Online voorverkoop is per zaterdag 11 januari van start gegaan via de website www.paaspartyxxl.nl. De Online voorverkoop gaat erg hard, dus wees op tijd voor je tickets. Online kost een ticket € 13,30 (dit is inclusief € 0,80 servicekosten) Scheelt 5 euro met aan de zaal. Dus de moeite waard om een ticket te bestellen via www.paaspartyxxl.nl, blijf lekker thuis in je luie stoel zitten en bestel snel en simpel via deze website! Per 5 februari gaat de voorverkoop van start bij de volgende verkooppunten: Klarenbeek - Cafe/Snackbar De Klaarbeek, Wolters Tweewielers, Plus Imanse. Twello - Primera Oonk. Voorst - Coop Versluis. Apeldoorn - Hans z’n Frietje. Teuge - SJW Peco. Beekbergen - Primera de Damper. Eerbeek - Primera Tabor. Loenen - Cafe de Kroeg. Persoonlijke kaartverkoop - Klarenbeekse Bus (reserveringen klarenbeeksebus@hotmail.com) Carnavalsvereniging Pacelli leden - Erwin Klumper & Jeroen Hendriksen. Geen zin om zelf tickets te halen? bij afname van 4 tickets komen we ze bezorgen. Mail naar cvpacelliklarenbeek@gmail.com of stuur een WhatsApp bericht naar 06-30932755. Verzeker je van een ticket voor Stuk, Rene Karst, Buren van de Brandweer, hele avond danseressen, DJ Sander, Lasershows, Stef Ekkel en Partyfriex voor maar €12,50 in de online voorverkoop en bij de verkooppunten.

Stuk (00:00 uur tot 01:00 uur)
StukTV, ook wel Stuk is een Nederlands You Tube Kanaal. De presentatie word verzorgd door Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens. Dit trio maakt online video’s, wat vooral jong publiek trekt. Met 2,27 miljoen abonnees is StukTV het grootste Nederlandstallige You Tube kanaal. De video’s zijn in totaal meer dan 1 miljard keer bekeken.
Dit trio treed ook op als DJ op grote festivals en evenementen in het land. Ze hebben zelf ook singles uitgebracht die je zeker gaat horen op Paas Party XXL.

Rene Karst en Stef Ekkel (22:15 uur tot 22:55 uur)
Deze feestgangers hebben al veel hits op hun naam staan. Denk aan De Woonboot van Stef Ekkel en Atje voor de Sfeer van Rene Karst. Ook brengen ze samen veel nummers ten gehore, denk aan natuurlijk Liever te dik in de kist, als weer een feestje gemist en We zijn nog beter als we dronken zijn. Deze heren gaan zeker voor sfeer zorgen tijdens Paas Party XXL.

Partyfriex (23:15 uur tot 23:45 uur)
Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café‘s en feesttenten volledig op zijn kop. Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90’s Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend. Voor hun single Ik Moet Zuipen zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef. De plaat breekt alle records en wordt o.a. beloond met een Buma.NL Award voor beste single.

Buren van de Brandweer (21:00 uur tot 22:00 uur)
Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer.In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers! Natuurlijk staat DJ Sander ook weer op het podium tijdens Paas Party XXL, met zijn legendarische lasershows. Sander maakt van elk feest een succes, of het nu feest, dance of house betreft, niets is hem te gek. En natuurlijk zullen de mooie uitgedoste danseressen ook weer op het podium staan. Aanvang 20:00 uur!
Want Pasen vier je met Carnavalsvereniging Pacelli!

woensdag 22 januari

Deel dit bericht