Vragen, fiets uitproberen en een kop koffie: kom naar de vraagbaak

Twello- Een probleem met de printer, een vraag over huishoudelijke hulp of over de oplevering van een woning. Zomaar wat vragen die voorbij kwamen tijdens de eerste editie van de ‘vraagbaak’. Een ochtend in Trefpunt Duistervoorde waar iedereen terecht kan met al z’n vragen.

Elke 3e woensdag van de maand zit er een team van IJsseldal Wonen en Mens en Welzijn Voorst klaar om vragen te beantwoorden, bezoekers door te verwijzen naar de juiste instantie of om een afspraak te maken om de vraag op een later moment te beantwoorden.

Duofiets uitproberen
Op woensdagochtend 18 mei bent u weer welkom voor een kop koffie en antwoord op al uw vragen. Geen vraag is te gek. Wilt een u keer een duofiets uitproberen? Dat kan. De duofiets van Mens en Welzijn Voorst staat deze ochtend op het Maartenserf om een gratis rondje te fietsen.

Wilt u wat weten over administratie of computers? Bent u huurder bij IJsseldal Wonen en heeft u een vraag of reparatieverzoek? Wilt u informatie over de activiteiten bij de ontmoetingsplekken in de gemeente of over hoe u met wat aanpassingen prettiger of veiliger kan blijven wonen? Het vraagbaakteam helpt u op weg.

Elke derde woensdag van de maand, van 10.00 tot 11.30 uur, Trefpunt Duistervoorde (St. Maartenserf 85 Twello). Voor vragen op alle andere dagen: bel of mail Mens en Welzijn Voorst: 0571-279090 of info@mensenwelzijn.nl.

woensdag 11 mei 2022

Deel dit bericht