Vrijwilligerswerk voor het voetlicht

Twello- Hoewel tal van verenigingen, organisaties en stichtingen te kampen hebben met een nijpend tekort aan vrijwilligers, bleek dat er tijdens de Vrijwilligersmarkt wel degelijk belangstelling bestaat voor het vrijwilligerswerk. Afgelopen vrijdag organiseerde de Vrijwilligers Organisatie Voorst een 'markt' in het gemeentehuis te Twello waarin tal van organisaties zich presenteerden aan de belangstellenden. Het evenement bood de gelegenheid om maar bij liefst 26 'marktkramen' inlichtingen te verkrijgen over de mogelijkheden die de betreffende organisatie te bieden heeft. Zo kon men o.a. bij Sportief Evenwicht, Martinushof, St. Dorpsverfraaiing, Rode Kruis, Trimenzo, Landgoed Beekzicht en nog tal van anderen te weten komen wat het vrijwilligerswerk bij hen inhoudt.

De organisatoren maakten duidelijk dat het vrijwilligerswerk het begin kan zijn van iets nieuws en zo je leven kan verrijken, heel veelzijdig kan zijn voor mensen met veel of weinig tijd, jong en oud, en voor hen die op dit moment geen betaald werk hebben.

Vrijwilligersmarkt gemist?

Heeft u de Vrijwilligersmarkt gemist en toch belangstelling hebben voor enige vorm van vrijwilligerswerk, dan staan Dorothy den Boer en Simone Beerthuis klaar om u te informeren. Zij zijn op de hoogte van alle ins en outs en eventuele ‘vacatures’ bij verenigingen en organisaties. Telefoon 0571 277942 of mail vrijwilligerscentrale@mensen-welzijn.nl

woensdag 10 oktober

Deel dit bericht