Walk&Talk online, doe je mee?

Twello- Ben je ook op zoek naar werk of een nieuwe baan? Bibliotheek Brummen|Voorst organiseert op donderdag 18 februari een online Walk&Talk bijeenkomst. Tijdens deze online bijeenkomst legt Debbie Heijne van ‘De Levende Sollicitatiegids’ uit hoe je op een slimme manier een open sollicitatie kunt versturen. Wat de voordelen hiervan zijn en hoe je dit middel in kunt zetten voor jouw zoektocht naar een nieuwe baan.

Werk zoeken een hele klus
Reageren op vacatures is de meest bekende manier om naar werk te zoeken. Je zoekt - online of in de krant - naar vacatures die passen bij jouw opleiding en ervaring. Het is ook mogelijk om bij een werkgever te solliciteren als er geen vacature is. Dan stuur je een open sollicitatie. Hoe stuur je een open sollicitatie die opvalt en resultaat oplevert? Dat gaat Debbie Heijne vertellen. Je krijgt een praktisch stappenplan waar je meteen mee aan de slag kunt!

Praktische informatie
We zijn donderdag 18 februari vanaf 9.45 uur online om je (technische) vragen te beantwoorden. De bijeenkomst start om 10.00 uur – 11.30 uur. Op woensdag 17 februari ontvang je de benodigde praktische informatie, inclusief je inloggegevens.

woensdag 10 februari 2021

Deel dit bericht