Wandel4daagse bij Zozijn

Wilp- Op 6, 7, 8 en 9 juni kunnen liefhebbers weer deelnemen aan de Avondwandel4daagse bij Zozijn in Wilp. Sinds 2016 bestaat dit sportieve evenement al. Ieder jaar lopen veel bewoners met verwanten, vrijwilligers en medewerkers van Zozijn mee. Maar ook inwoners van de omliggende dorpen zoals, Posterenk, Wilp, Bussloo en Wilp-Achterhoek en scholieren doen jaarlijks enthousiast mee aan deze 4-daagse.

Met gemiddeld zo’n 350 deelnemers is dit een groots en geliefd evenement. Traditiegetrouw speelt op woensdag de Brassband Crescendo Wilp op het schoolplein van de Hagewinde in Wilp. Op vrijdag is er de gezellige intocht m.m.v. dweilorkest de Spekboeren.

Afstanden
Er worden dagelijks routes uitgezet van 3, 6 en 10 km. Zo is de route van 3 km geheel rolstoelvriendelijk. Op twee avonden lopen de routes over wegen en paden buiten het terrein van Zozijn, de andere twee avonden loop je een route over het terrein van Zozijn. 6 en 10 km: Iedere dag lopen de routes door één van de mooie gebieden die de omgeving rijk is. 3 km: voor cliënten van Zozijn en leerlingen van de Daniel de Brouwerschool, die ’s avonds niet kunnen lopen, wordt er een overdagroute van 3 km uitgezet. Deze is alleen te lopen tussen 10.00 uur tot 15.00 uur. De startlocatie is bij Het Vierhuis van Zozijn. Deze is te vinden aan Weverboschweg 10 in Wilp. Iedere dag kan er om 18.30 uur gestart worden.

De dagelijkse posten voorzien de wandelaars van wat drinken en een stukje fruit. Neem zelf ook altijd voldoende drinken mee. Wanneer er minimaal drie avonden zijn afgestempeld op de stempelkaart heb je een medaille verdiend. Je krijgt de medaille op donderdagavond uitgereikt of vrijdag na binnenkomst.

woensdag 17 mei 2023

Deel dit bericht