Wandelen door Nederland voor Goed Doel

Twello- Onder alle goede doelen acties die ons land kent valt die van Angela Gielen en Joop Halma extra op. In een wandeltocht door Nederland van ruim 700 km hebben ze vorige week Twello aangedaan. Met hun tocht willen ze met name kinderen in Zuid Oost Azië de helpende hand bieden bij het volgen van onderwijs.

In augustus zijn Angela en Joop gestart in hun woonplaats Asten (NB) met het ‘rondje’ Nederland . Eerst ging het richting het Westen, Zuid Holland, langs de kust naar boven over de Afsluitdijk naar Friesland. Daarna Overijssel en Gelderland om vervolgens via Noord Limburg en de Brabantse Peel weer huiswaarts te keren. De ruim 20 km die er per dag wordt afgelegd kenmerkt zich vooral door de ongekende indrukken die zij opdoen. Angela: ‘’De ontmoetingen met mensen onderweg zijn dermate positief dat we deze tocht kunnen maken. De talloze kennismakingen, sponsoring en behulpzaamheid, het spontaan aanbieden van b.v. onderdak of slaapplaatsen zijn dan ook hartverwarmend.’’

Asian Kidz Support

Deze stichting heeft als doel in Nederland fondsen te werven voor financiering en ondersteuning van (kleinschalige) projecten die de opvang en levensverbetering van kansarme kinderen in Azië ten goede komen. Asian Kidz Support zet zich persoonlijk en belangeloos in voor activiteiten en projecten voor de stichting. Door zelf af te reizen en pas na een gedegen voorbereiding ter plaatse aan de slag te gaan worden de donaties op een juiste manier besteed.

info@asiankidzsupport.nl

www.asiankidzsupport.n

woensdag 22 september 2021

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws