Wegrestaurant de Kar opent opnieuw haar deuren voor fans van Dakar Rally-trucker Pascal de Baar

KLARENBEEK- Wegens het enorme succes van vorig jaar organiseert Wegrestaurant de Kar vrijdagavond 31 januari een tweede editie “De Avonturen van Pascal de Baar”. Dit jaar pakt het wegrestaurant het grootser aan met een BIVAK tent, groot scherm met professioneel geluid en Benny Wagenaar voor de afterparty!

Nog enkele dagen te gaan en het Dakar 2020 avontuur zit er voor Rallysport-trucker Pascal de Baar uit het Riwald Dakar Team weer op. Op 31 januari neemt hij iedereen mee in zijn unieke ervaring en spectaculaire belevenissen tijdens de rally in Saudi-Arabië.

Unieke avond vol beleving

Voor ruim 400 fans en geïnteresseerden biedt wegrestaurant de Kar de mogelijkheid mee te genieten van zijn bijzondere verhalen. “De Avonturen van Pascal de Baar editie 2” bestaat uit twee delen: “Hoe bouw je een etappe winnende Dakar-truck?” en “Dakar Rally 2020 in geuren en kleuren”.

Voor € 9,95 kunnen bezoekers een avondvullend programma met lezingen, prachtige foto’s en video’s en gezelligheid verwachten. Deze € 9,95 is inclusief 2 consumpties.

Voor wie hier bij MOET zijn

“De Avonturen van Pascal de Baar” begint om 20:30 op het terrein van Wegrestaurant de Kar aan de Zutphenseweg 17 te Klarenbeek.

Van tevoren een hapje eten? Dat kan! De Kar heeft ter gelegenheid van het evenement een speciaal Dakar-menu samengesteld met de keuze uit 3 gerechten voor slechts € 14,95.

Kaarten voor dit bijzondere evenement zijn te verkrijgen via Facebook @dekarwegrestaurant.

woensdag 15 januari

Deel dit bericht