Welpen scouting Gelre Groep Twello in het laboratorium

Twello- De jeugdleden van scouting Gelre Groep genieten van het mooie weer en spelen zo veel mogelijk buiten. Daar genieten ze volop van. Elke keer een ander en meestal niet alledaags thema. Iets wat spannend is. Waar je wat van leert. En wat nog leuk is ook. En iets dat je thuis niet zo snel doet.

De Shantiwelpen (meisje van 7 tot 11 jaar) hebben geholpen in het laboratorium. En natuurlijk gebeurde dit lekker buiten. Ze hebben allemaal proefjes uitgevoerd, zoals: wat gebeurt er met een glas cola als je daar een beetje melk bij doet? Kan een propje papier droog blijven als je het onder water houdt? Wat denk je dat er gebeurt als je zout in een glas met water en olie doet? Op welke kant valt een broodje pindakaas als je het van tafel of van het balkon af gooit? Het was een erg leuke en leerzame opkomst. Dit alles onder begeleiding van enthousiaste en deskundige leid(st)ers. Zij hebben allemaal een opleiding gevolgd bij Scouting Nederland of doen dat op korte termijn.

Meer weten

Vanaf 7 jaar kun je lid worden. Voor elke leeftijd zijn er passende activiteiten. Bekijk www.gelregroep.nl, : https://www.facebook.com/ScoutingTwello/ of mail info@gelregroep.nl

woensdag 3 maart 2021

Deel dit bericht