Werkzaamheden N345 zijn gestart

Wilp-Achterhoek- De provincie Gelderland is deze week gestart met de wegwerkzaamheden aan de N345 (Zutphenseweg). Tussen carpoolplaats De Kar en de Sluinerweg wordt de provinciale weg onder handen genomen. Door deze werkzaamheden is de N345 afgesloten voor doorgaand verkeer.

De weg gaat flink op de schop en er worden diverse wijzigingen aangebracht om de verkeerssituatie te verbeteren. Zo komt er een rotonde in de Sluinerweg, ter hoogte van wegrestaurant De Kar en zal er bij de IJsseldijk een verkeersregelinstallatie komen.

Fietsers
Ook komen er vrijliggende fietspaden, wordt de parallelweg aan de zuidzijde van de weg verbreed en verlengd en wordt carpoolplaats De Kar vergroot. De werkzaamheden aan de N345 duren tot en met 9 juni. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor verkeer. Wel blijven aanwonenden, bedrijven en perceeleigenaren aan de Zutphenseweg bereikbaar. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A1, N348 en de N345. Dit wordt met borden aangegeven. Fietsers kunnen gedurende de werkzaamheden gebruik blijven maken van de fietspaden.

woensdag 8 maart 2023

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws