Wieken en Wielen 2019 Terwolde

Terwolde- Aanstaande zaterdag, 7 september vindt het evenement “Wieken en Wielen” weer plaats. De molen van Terwolde is hiervoor opnieuw het prachtige decor.

De naam van het evenement zegt het al; de zaterdag staat geheel in het teken van de molen en van alles in- en rondom auto’s. Hewi Classics, Garage de Smederij en Tanke Taxaties & Car Consultancy zijn op het molenterrein aanwezig om tegen een aantrekkelijk tarief uw oldtimer te laten taxeren. U krijgt hiervan een officieel taxatierapport dat geldig is voor de verzekering van uw klassieker. De taxatiedag duurt van 9:00 uur tot 17:00 uur en de toegang is geheel gratis.

Ook liefhebbers die niet in het bezit van een klassieke auto kunnen aanstaande zaterdag natuurlijk volop genieten van de vele klassieke auto’s die op het molenterrein staan opgesteld. Uiteraard zijn ook de Terwoldse molenaars aanwezig en kunt u deelnemen aan een gratis rondleiding door één van de molenaars. In de molen is het molenwinkeltje net als iedere zaterdag geopend en hier kunt u terecht voor brood, streekproducten en leuke “molen cadeaupakketten”. Veel bezoekers weten de molen natuurlijk ook te vinden voor een kopje koffie of thee, met wat lekkers.

Voor de liefhebbers is er uiteraard ook voor een hapje en drankje gezorgd. Bierbrouwerij “Bouquette” schenkt een speciaal gebrouwen molenbiertje en er zijn volop versnaperingen vanuit de “Blendbus Foodtruck” te verkrijgen. Het zal u niet verbazen dat deze Foodtruck een fraai gerestaureerde oldtimer betreft.

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. Naast de rondleidingen door de molen kunnen zij genieten van een springkussen.

Zoals al genoemd is de toegang voor dit evenement geheel gratis. Wilt u uw klassieker op deze dag laten taxeren, neem dan vrijblijvend contact op met Garage de Smederij. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor taxatie, reparatie en restauratie van uw klassieker. Mail naar: hendri@garagedesmederij.nl of bel: 0571 292 944.

U vindt de Terwoldse molen “De Ooievaar” aan de Wijkseweg 3 te Terwolde.

woensdag 4 september

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws