Winnares ‘Marrea’-puzzeltocht komt uit Twello

Twello- Manon Linthorst-Timmermans uit Twello is de winnares geworden van de Puzzeltocht Twello 2020. Zij mag zich na de lockdown verheugen op een weekend weg naar Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Van alle deelnemers aan de door Mariëlle Beentjes van Marrea Hotelarrangementen geïnitieerde puzzeltocht hadden slechts twaalf alle vragen goed beantwoord. Bij de loting die volgde, bleek het geluk aan de zijde van Manon. Hoeveel mensen tussen 9 en 24 december de 5,5 kilometer lange puzzeltocht hebben gelopen, weet Mariëlle niet exact. ‘Als we de kaarsjes tellen, zijn dit er zeker 400 geweest. Hier zaten mensen bij uit onder meer Oldenzaal en Noord-Holland.’

Met de kaarsjes doelt de Twellose onderneemster op de waxinelichtjes die deelnemers onderweg konden achterlaten bij de Martinushof of het Grotenhuis. Bij deze verzorgingshuizen zijn op 29 december de waxinelichtjes in een grote hartvorm aangestoken. ’Als hart onder de riem voor de bewoners en de medewerkers’, zei Mariëlle hierover eerder in Voorster Nieuws.

Voldoening
Beentjes vindt het fijn om het andere mensen naar de zin te maken. Dat geeft haar veel voldoening. Haar bedrijf is vooral op landelijk niveau bezig. Mariëlle vond het in deze zware coronatijd extra leuk een actie te bedenken speciaal voor de inwoners van Twello en omstreken. Twello is het dorp waar zij is geboren en waar zij sinds 2006 weer woont.

woensdag 6 januari 2021

Deel dit bericht