Zeer gewaardeerde en bijzonder sponsor CCW`16

Wilp- Afgelopen voetbalseizoen heeft CCW`16 een oude bekende binnen de sportvereniging als shirtsponsor van het nieuwe voetbalteam O-23 mogen verwelkomen. Daarnaast zijn nieuwe contracten afgesloten voor de tenuesponsoring voor de afdeling damesvoetbal met Henk Wagenaar (Dames I) en Brodazz(Dames O-20). Aangezien er wat leveringsproblemen waren van de tenues zijn deze enkele weken geleden pas in gebruik genomen. Dit prachtige tenue is de nieuwe lijn binnen onze gehele sporverening.

Stichting PLEUN
De naam van onze nieuwe shirtsponsor is Robert Streppel en heeft met zijn bedijf STAROL het idee geopperd om het nieuw team O-23 te sponsoren, waarin zeer getallenteerde jonge spelers op zaterdag hun kunsten laten zien. Deze kwaliteiten zijn zeker aanwezig aangezien ze 27 mei mogelijk kampioen kunnen worden in de 1e klasse.

Robert Streppel is een oud-speler van CCW’16 en sponsort namens zijn bedrijf voor de aankomende 4 jaar dit team. Het mooie van deze sponsoring is dat hij niet zijn eigen bedrijfsnaam op de shirt wil laten drukken, maar het logo van de Stichting PLEUN. Deze stichting zet zich in strijd tegen de ziekte Batten.

Klasse actie
Gelijktijdig met de presentatie van de tenues van O-23 hebben wij als vereniging Robert een cheque overhandigd van EUR 500,—voor de stichting Pleun. De helft van het bedrag werd opgehaald tijdens een feestavond met muziek van de KINKS, welke mogelijk werd gemaakt door de Wilpse muziekliefhebbers “BLACK & BLUE”, die 6 mei jongsleden ook een geweldig bevrijdingsfestival organiseerden in Wilp. De andere helft van het bedrag is op persoonlijke titel aangevuld door ons eerste zondagteam en hoofdtrainer van zondag I, Bart Vos. Al met al een Klasse actie van Bart. CCW`16 is maar wat trots op deze leden van de vereniging.

Het voetbalteam O-23 met de nieuwe shirts aan.

woensdag 17 mei 2023

Deel dit bericht