Zeven geslaagden bij de E.H.B.O. Vereniging Voorst

Voorst- Eindelijk konden de cursisten 21 april op voor het examen Eerste Hulp bij Ongelukken. Trots dat ze zijn geslaagd! In 10 lesavonden hebben zij zich bekwaam gemaakt in het verlenen van Eerste Hulp bij o.a. ongevallen, ernstige bloedingen, botbreuken, reanimatie/AED. Daarnaast kwam ook de EHBO aan kinderen aan bod.

Binnenkort ontvangen de geslaagden, Ellen Dolman, Jacqueline Makkink, Jolanda Witteveen, Lotte Veenhuizen, Roy Veenhuizen, Marleen Mac-Lean en Nicole Ekkers het felbegeerde Oranje Kruis Diploma. Deze zal worden uitgereikt tijdens onze jaarlijkse feestavond.

Bij voldoende aanmeldingen zullen we weer starten met een nieuwe cursus E.H.B.O. Hierin komen alle bovenstaande competenties aan bod. Er wordt veel praktisch geoefend, er zijn lessen met lotusslachtoffers zodat de praktijk heel dichtbij komt. Kortom een belangrijke cursus, waarin veel te leren is. De cursus wordt gegeven in 10 lesavonden verdeeld over een aantal maanden met een examenavond en geldig diploma als afsluiting.

Tevens start zal er in het najaar weer een nieuwe cursus avond zijn voor reanimatie/ AED, dit is 1 avond, waarbij een geldig certificaat wordt behaald.

Als u interesse in één van de cursussen of vragen heeft over het bovenstaande, dan kunt u bellen met Bea Sarink 06-10415987 of een e-mail sturen naar: ehbovoorst@gmail.nl

Veel zorgverzekeringen vergoeden geheel of gedeeltelijk een EHBO cursus. Informeer bij uw verzekering of u hiervoor in aanmerking komt.

woensdag 18 mei 2022

Deel dit bericht