Zomeractiviteiten op de boerderij in de IJsselvallei

Twello- Zien hoe een robot een koe melkt of een kalfje aaien? Dwalen door de boomgaard tussen het lekkerste fruit of kijken hoe een varken een bad neemt? Het kan allemaal deze zomer bij de boeren van IJsselvallei Boert en Eet Bewust. Zij hebben een gevarieerd programma van activiteiten bedacht op hun boerderijen. Kom op bezoek en krijg een kijkje in het leven op de boerderij.

Dwalen door de boomgaard of een biggetje aaien?

In de IJsselvallei kunnen toeristen en streekgenoten in de maand augustus op verschillende manieren het leven op de boerderij ontdekken. Denk aan een rondleiding bij één van de melkveebedrijven, oefenen met handmelken bij boer Evert Jan Aalpoel, of biggetjes aaien bij de biologische varkenshouderij van de familie Barmentloo. Zin in iets lekkers? Familie Klomp serveert voor een rondleiding in de boomgaard een heerlijke kersenvlaai. Of kom, na de rondleiding over het melkveebedrijf, pannenkoeken eten bij Melktap Wilp.

Welkom op de boerderij

Een dagje op de boerderij is ontspanning ėn er is ruimte voor een goed gesprek. Wie kan er beter vertellen hoe het leven op de boerderij is dan de boer zelf? Stel je vragen over het boerenleven aan de boer of boerin. Zij gaan graag met je in gesprek. Bekijk alle activiteiten en meer informatie op www.ijsselvalleiboerteneetbewust.nl/activiteiten. Aanmelden voor de activiteit is verplicht. Graag tot ziens op de boerderij!

woensdag 5 augustus

Deel dit bericht