Zonovergoten 1e Spulletjesdag Klarenbeek groot succes

Klarenbeek- Lachende gezichten in de stralende zon dat was het straatbeeld in Klarenbeek zondag 22 september. De spullen in de 90 deelnemende 1-daagse winkeltjes vonden gretig aftrek. Bezoekers trokken in grote getale langs de diverse uitgestalde spullen. Velen lieten zich verrassen, maar er waren er ook die met een doel onderweg waren.

Verzamelaars en liefhebbers, jonge gezinnen, of gewoon toevallige passanten die door het dorp kwamen. Voor ieder was er wat wils. Mensen uit Klarenbeek en de omliggende plaatsen kwamen met de fiets, soms met de auto. Anderen kwamen van ver, bezoekers uit Doesburg, Heerde, Arnhem en zelfs uit België! Deze laatste stonden op de camping in Lieren en hadden op social media opgepikt dat er een soort van garage verkoop zou plaatsvinden in Klarenbeek. Met een auto vol met koopwaar vertrokken zij weer richting het zuiden. Aan de inwendige mens was ook gedacht. Vers gemaakte gebak en cake met een kopje koffie of een lekkere courgettesoep, het ging er allemaal in. De terrassen zaten vol en iedereen was enthousiast. Everdien en Krista, de organisatoren zijn meer dan tevreden en deze eerste Spulletjesdag in Klarenbeek heeft hun stoutste dromen overtroffen. Natuurlijk zijn er punten van verbetering en daar gaan ze na de evaluatie ook zeker mee aan de slag, maar eerst nog even genieten van het succes. Een speciale dank gaat naar de sponsoren die hebben geloofd in het concept en hun steun hebben toegezegd. Mooier kon de zomer niet eindigen. Spulletjesdag Klarenbeek we hebben van je genoten!

Houdt de website en de Facebookpagina van Spulletjesdag Klarenbeek in de gaten en volg dit evenement. Als de datum van de volgende editie bekend is (september 2020) dan lees je dit hier als eerste.

woensdag 25 september 2019

Deel dit bericht