Fortissimo 1 - Fit & Fun voorwaarts 1 27-32

Twello- De eerste helft van de competitie zit erop en werd afgesloten met een periode titel. We zijn dus al zeker van de nacompetitie. Zondag mochten we afreizen naar Cothen. Voor diegene die het niet weten, het ligt in de buurt van Utrecht. Daar moesten we spelen tegen Fortissimo de nummer 3 van de competitie. Thuis was het een moeizame wedstrijd en werd en er met 23-20 gewonnen. Het zou dus een spannende wedstrijd worden.

Eenmaal in de kleedkamer werden de koppies strak en geconcentreerd. In de warming-up kwam daar wat spanning bij waardoor we net niet helemaal lekker begonnen 2-0 achter. Sharin scoorde het eerste doelpunt voor Fit &Fun Voorwaarts. Mooie 1-2tjes van Melissa en Merlin zorgde ervoor dat de stand weer gelijk werd. Fortissimo scoorde makkelijk vanaf de opbouw waardoor wij tactisch wat moesten veranderende. Dit ging beter en wij pakte de voorsprong. Alineke wist vanuit de hoek een paar keer mooi te scoren. Na 15 min spelen was de stand 8-11. We hadden een klein gaatje maar we moesten blijven werken in de verdediging. We besloten de opbouwspeler van Fortissimo mandekking te geven, want deze bleef scoren. Dit werkte en we konden verder uitlopen. Aniek scoorde met een mooie passeer actie en Patricia scoorde vlak voor rust vanuit de hoek. Ruststand 14-21

Melissa scoorde het eerste doelpunt van de tweede helft via een penal. Daarna was het Fortissimo die een paar keer tot scoren kwam. Ze kwamen dichterbij 21-25. Na een time-out hadden de we flow weer gevonden en schoot Ellen van afstand strak in de kruising. De verdediging zat potdicht en Brigitte had een paar mooie reddingen. Ook de aanval ging lekker en Quinty kon scoren met een mooie break. Ook Laura scoorde vlak voor het einde met een mooi schot van afstand. Eindstand 27- 32. Het was weer en echte teamprestatie want alle speelsters wisten te scoren. Door het verlies van Quintus 2 staan we nu bovenaan.

Volgende week de laatste wedstrijd van het jaar. Om 20:00 uur zullen wij in de Jachtlust spelen tegen Hercules. Zullen wij als nummer 1 het jaar eindigen?