Gelijk opgaande wedstrijden jeugd Trias

Twello-

Swift (D) 5 – Trias 1. Afgelopen zaterdag nam het eerste team van Trias het op tegen nummer 3 van de ranglijst, Swift uit Deventer. Trias wist wat het moest doen tijdens de derby, en dat was een overwinning boeken. Trias begon deze wedstrijd namelijk als hekkensluiter. Femke van Schaik wist er meteen voor te zorgen dat Trias begon met een overwinning. Vervolgens wist het team uit Deventer deze stand om te buigen naar een voorsprong voor de thuisploeg. Nadat de dubbel gewonnen werd door opnieuw Femke en haar teamgenote Loes van de Kamp bleef het vervolgens een op en neer gaande wedstrijd. Ook derde speler, Levi van Hunnik wist een punt te pakken voor Trias. Uiteindelijk bleef de wedstrijd onbeslist en eindigde de partij in 5–5.

Vined 1 – Trias 2

Thomas Wijnhout, Quinten Gerritsen en Stijn Kamminga moesten vroeg uit hun veren afgelopen zaterdagmorgen. Zij speelden dit weekend om 10.00 uur `s morgens in Heerde. Echter was dit voor Thomas geen probleem, hij wist zijn eerste partij eenvoudig te winnen. De wedstrijden die daarop volgden wist Vined het tij te keren in het voordeel van hen. In het tweede deel van de wedstrijd wist het team uit Twello nog wel punten bij één te sprokkelen. Net als bij hun clubgenoten eindigde deze wedstrijd ook in een gelijkspel. 5 – 5

Swfit (D) 8 – Trias 3

Noa Keukens, Floortje Gerritsen en Nienke Wijnhout speelden afgelopen zaterdag in de Startersklasse tegen Swift uit Deventer. Het team uit Deventer begon voortvarend aan de wedstrijd. Ondanks prima inzet van de Twello naren bleek Swift toch ietwat te sterk. De dubbel werd overigens in een spannende partij wel gewonnen door Trias. Floortje en Nienke wisten deze wedstrijd in een vijfsetter naar zich toe te trekken. Uiteindelijk kwam er een eindstand van 4 – 1 op het scorebord in het voordeel van Swift.

woensdag 1 november

Deel dit bericht