Aankondiging Avondvierdaagse Twello

Twello- De jeugd van Twello was tot nu toe nog niet bekend met een wandelavondvierdaagse, maar daar komt dit jaar verandering in. Van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 mei 2023 vindt namelijk de eerste Twellose Avondvierdaagse plaats. Alle basisschooljeugd in Twello wordt uitgenodigd om hieraan deel te nemen en samen met klasgenoten en vriendjes op vier avonden te gaan lopen.

Het organisatiecomité, onder de vlag van Voorst Actief, is voornemens om hier een jaarlijks terugkerend evenement vóór en dóór Twello van te maken. Meer informatie volgt binnenkort, maar noteer deze week alvast in je agenda.

Hulp bij ontwerp van logo

Bij een Avondvierdaagse hoort ook een herkenbaar logo. Daarom roept de organisatie alle lezers van het Voorster Nieuws op om hierin mee te denken. Ben je creatief, vind je het leuk om iets te ontwerpen of heb je gewoon een goed idee, laat dit dan weten! Dit kan door vóór 20 februari een mail te sturen aan het organisatiecomité met daarin (een foto van) jouw idee of ontwerp. Wie weet wordt jouw ontwerp dan straks het jaarlijks terugkerende logo van de Twellose Avondvierdaagse!

Vrijwilligers

Om goed voorbereid te zijn, is de organisatie ook alvast op zoek naar vrijwilligers of bedrijven die in de voorbereiding of tijdens de Avondvierdaagse een bijdrage willen leveren. Met name voor het regelen van het verkeer zullen mensen nodig zijn. Dus: wil jij of jouw bedrijf een bijdrage leveren aan de avondvierdaagse of heb je een idee voor een logo, mail dan naar: avondvierdaagse.twello@gmail.com.

woensdag 1 februari 2023

Deel dit bericht