Al 50 waaghalzen voor Nieuwjaarsduik in Bussloo

BUSSLOO-

Op 1 januari gaan we met elkaar het nieuwe jaar induiken op Bussloo, met de Voorster Nieuws Nieuwjaarsduik! Misschien heb je de spandoeken al zien hangen in Twello en omgeving?

Inmiddels zijn er al 50 waaghalzen die zich hebben ingeschreven om het koude water te trotseren op 1 januari 2020 om 13.30 uur!
Samen maken we er een feestje van!! We gaan een superleuke warming up verzorgen op het strand en uiteraard na afloop “verzorgen” we je met warme chocomelk, glühwein, thee en natuurlijk een oliebol of appelflap! Bij inschrijving ontvang je een saunavoucher van Thermen Bussloo en een warme muts!

Durf jij het ook aan? Deelname kost €7,50 per persoon en inschrijven kan snel via de website www.startfinish.nl.

De halve marathon keert terug in Twello!
De halve marathon keert weer terug in Twello, op zondag 19 januari met de Expert Twello Nieuwjaarsloop. Ontdek jij de mooiste plekjes in en rondom Twello?

Naast de halve marathon hebben we ook nog de 5 en 10 kilometer hardlopen, waar je een snelle tijd kunt neerzetten. Voor de jeugd is er een kidsrun over 1000 meter. Alle hardloopafstanden zijn in de middag, vanaf 12.00 uur.

In de ochtend hebben we schitterende wandelroutes uitgezet, van 5, 10 en 21 kilometer. Deze routes gaan over geheel verharde wegen en fietspaden rondom Twello.

Meedoen? Schrijf je dan snel in via www.experttwello-nieuwjaarsloop.nl

woensdag 11 december

Deel dit bericht