Alzheimer Café Zutphen e.o.:Muziek en het brein

Regio- Op woensdag 17 juli is iedereen weer van harte welkom in Buurtcentrum Het Bornhof in Zutphen. Het thema van deze avond is: Muziek en het brein. Muziek geeft ontspanning en afleiding van de dagelijkse beslommeringen. Ook kan muziek herinneringen oproepen en een aanleiding zijn om in gesprek te komen.

Muziekagoog Gideon Biegstraaten laat ons ervaren wat muziek te weeg kan brengen. Ook worden er tips gegeven hoe je zelf thuis met muziek het leven kunt veraangenamen.

Wanneer: Woensdag 17 juli 2024

Waar: Het Bornhof, Hobbemakade 246, 7204 TB Zutphen

Welk tijdstip: inloop met koffie/thee vanaf 19.00 uur,

het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur.

Alzheimer Café
In het Alzheimer Café komen mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en belangstellenden maandelijks samen. Het is een plek om lotgenoten te ontmoeten.

Tijdens de informele bijeenkomst, krijgen de bezoekers informatie over dementie en kunnen zij ideeën en ervaringen uitwisselen. In de pauze en na afloop van het café kan men terecht bij de leestafel. Hierop liggen verschillende brochures van Alzheimer Nederland (welke men gratis mee mag nemen) en ook boeken ter inzage of om te lenen.

Online contact
Als men interesse hebt in de nieuwsbrief, kan men een mail sturen naar: ac.zutphen@alzheimervrijwilligers.nl

Als men behoefte heeft aan een luisterend oor of advies, kan men gratis bellen naar De DementieLijn. Deze is dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur bereikbaar op 0800-5088.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bellen naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411

woensdag 10 juli 2024

Deel dit bericht