Bioscoopfilm in Dorpshuis

Voorst- Op vrijdag 14 december verandert het Dorpshuis in Voorst in een heuse huiskamerbioscoop. Om 19.00 uur gaan de deuren open van de ‘Dorps’huis’ bioscoop’ en vanaf 20.00 uur kun je genieten onder het genot van een bak popcorn en een drankje van de musicalfilm The Greatest Showman. Kaarten zijn voor 5 euro te koop in het Dorpshuis.

Een gezellige avond uit dicht bij huis. Lekker op de fiets of te voet naar de bioscoop en geen hoge parkeerkosten. Je ontmoet dorpsgenoten en ziet oude bekenden; een nieuw evenement in het dorp dat zorgt voor samenhorigheid en nieuwe ontmoetingen. Om het een vertrouwde sfeer te geven, willen ze een huiskamer gevoel creëren compleet met kerstversiering. In de Dorps’huis’ bioscoop is een bar dus je kunt een lekker drankje halen en de popcorn kan natuurlijk niet ontbreken. Na afloop kun je nog blijven voor een afzakkertje.

The Greatest Showman

The Greatest Showman is een prachtig gefilmde musical die een kleurrijke blik werpt op het leven van P.T. Barnum (Hugh Jackman). Een entertainer die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Zo zou hij uiteindelijk het beroemde Ringling Bros. and Barnum & Baily Circus oprichten.

Heb je zin in een leuke avond uit in je eigen dorp kom dan vrijdag 14 december naar de eerste filmvertoning in de Dorpshuis Bioscoop. Beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij! Voor meer informatie en het winnen van kaartjes kun je terecht op onze facebook pagina: dorpshuisbioscoop.

woensdag 12 december

Deel dit bericht