Blijf staan, kijk en keer terug

Twello- De brief naar aanleiding van de Veertigdagentijd eindigt paus Franciscus met de woorden Blijf staan, kijk en keer terug. De brochure En Nu Jij gaat precies daarover .Je bent op vakantie, ver weg of in ons eigen land, je wandelt door een dorp, ziet hoe iemand bezig is zich uit de armoedespiraal te murwen, je wilt doorlopen, maar doet dat niet; Een voorbeeld.

Tam Lot,Thailand

In dit dorp, een uurtje rijden vanaf Pai woonde de student Yuri.

De MartinusStichting ondersteunde zijn studie aan een van de scholen voor handel in Chiang Mai. Na zijn diploma behaald te hebben wilde hij een winkel beginnen in zijn dorp. Er ging dan wel nog een hele verbouwing aan vooraf.

Tijdens de pauze bij een van mijn lezingen in Twello kreeg ik van een bezoeker de toezegging dat hij zou helpen dit plan te realiseren .De winkel kwam er.

In ‘En nu jij’ zijn een aantal van deze kleine activiteiten opgeschreven, welke Wiel Palmen in de loop der jaren dat hij werkzaam was in Thailand en Nepal met behulp van veel sponsors heeft kunnen realiseren ( 2004-2022)

Het boekje, 16 bladzijden, 15 fotos in kleur, kost € 5;- . Wie € 2,- extra wilt storten voor Subach, student in Engeland betaalt € 7.-Bij verzending: extra portokosten .€ 2 Rek.nr W.J.R.Palmen NL93 RBRB 09161 97697/ en nu jij

De netto opbrengst is bestemd voor onder meer Noodfonds Vluchtelingen gemeente Voorst en een landbouwproject van stichting Nepal

Gratis bezorgd in Twello, ook af te halen op zondag na de kerkdienst sint Martinuskerk Twello.

Bestellen: mail naar palme060@gmail.com of 06 27028796 of Adriaen van Ostadestraat 27, Twello

woensdag 8 maart 2023

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws