Campagne van Cleantech Regio zet de files op de kaart

Regio- Hoe blijft de regio bereikbaar? De Cleantech Regio hoort graag goede ideeën en lanceert daarom komende week de campagne ‘A50 een plek om bij stil te staan’. Met een karakteristieke caravan worden op onder meer carpoolplekken en parkeerplaatsen meningen opgehaald over de fileproblematiek op de A50. Het doel is om het belang van de A50 als cruciale verbinding tussen stedelijke regio’s op de kaart te zetten.

De focus voor de campagne ligt op het noordelijke deel tussen Apeldoorn en Zwolle. Maar in principe loopt de A50 van Zwolle naar Eindhoven. Cleantech Regio is benieuwd naar ervaringen van weggebruikers. Ze zoekt naar vernieuwende ideeën en mogelijke oplossingen voor een blijvend toegankelijke verbinding.

Laat je stem horen en maak kans op een zweefvlucht
Naast de caravantour langs de snelweg wordt er via Facebook een campagne gelanceerd om zo veel mogelijk reacties op te halen. Wil je zelf ook meepraten? Dat kan ook online via www.eenplekombijstiltestaan.nl. Onder alle ongezouten meningen wordt een zweefvlucht verloot.

Over Cleantech Regio
De Cleantech Regio is een ambitieuze netwerkorganisatie die streeft naar een energieneutrale regio in 2030. Mensen uit het bedrijfsleven, overheden en onderwijs- en kennisinstellingen werken samen aan een energieneutrale en circulaire economie en samenleving.

woensdag 10 juli

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws