Daan Noordhuizen weer genomineerd voor Bruidsfoto Award 2024

Voorst- Op 13 mei 2024 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2024 (BFA). Daan Noordhuizen is net als vorig jaar genomineerd dit keer in de categorie Familie. Uit een aantal van bijna 800 inzendingen koos de onafhankelijke en internationale vakjury foto’s die nu meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2024.

De BFA wordt dit jaar voor de 19e keer georganiseerd. In elk van de 10 categorieën zijn er 10 foto’s genomineerd. Op alle genomineerde bruidsfoto’s kan online gestemd worden via de website bruidenbruidegom.nl.

Een artistieke vertelling van liefde, emotie en verbinding

Een trouwfoto en -reportage vormen de tijdloze herinnering aan een van de belangrijkste dagen in het leven van een bruidspaar. Het gaat verder dan alleen het vastleggen van momenten; het is een artistieke vertelling van liefde, emotie en verbinding. Voor het bruidspaar zelf biedt het een unieke kans om de schoonheid en oprechtheid van hun liefde te vereeuwigen. Maar het reikt verder dan dat. Voor dierbaren en vrienden is een trouwreportage een venster naar de emoties en gelukzaligheid die op die dag gedeeld werden. Het biedt hen de mogelijkheid om die momenten opnieuw te beleven en te koesteren, zelfs jaren na de viering. Een trouwreportage is niet slechts een serie foto’s; het is een tijdscapsule van liefde, vreugde en samenzijn die generaties lang gekoesterd zal worden.

“De bruidsfoto’s die door de onafhankelijke vakjury zijn genomineerd, illustreren dit perfect en dienen tevens als een schitterende bron van inspiratie voor aanstaande bruidsparen,” verklaarde Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine, de organisator van de Bruidsfoto Award-verkiezing.

Publieksprijzen, New Talent & Overall Winnaar

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2024 is de race nu echt van start gegaan. Tot en met 16 augustus 2024 kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via de website bruidenbruidegom.nl.

Midden september 2024 worden de Award winnaars in de 10 categorieën bekendgemaakt.

Genomineerde fotografen die korter dan drie jaar actief zijn als bruidsfotograaf maken kans op de New Talent Award. De foto met de meeste publieksstemmen wint bovendien de titel Overall Winnaar 2024.

Doel Bruidsfoto Award

De Bruidsfoto Award wordt voor de 19e keer georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met eigentijdse bruidsfotografie en professionele fotografen in Nederland en België.

woensdag 22 mei 2024

Deel dit bericht