Danique Lubberts Personal Touch Travel

Twello- Hoi ik ben Danique, leuk je te leren kennen! Misschien heb ik je de afgelopen tijd al mogen helpen met een mooie vakantie. Mocht je me nog niet kennen dan stel ik me graag even voor.

Van kinds af aan ben ik reislustig geweest, het was dan ook geen verassing toen ik koos voor de opleiding toerisme (HTRO) op het Saxion in Deventer. Na onder andere stages in Barcelona, studiereizen naar Suriname en Californië en een taalcursus in Malaga wist ik zeker dat ik hierin verder wilde. Ik ben in aanraking gekomen met Personal Touch Travel. De naam zegt het al; de persoonlijke benadering. Na een intensieve training van een half jaar ben ik begonnen aan mijn nieuwe avontuur als zelfstandig reisadviseur, waarbij ik hoop invulling te kunnen geven aan jullie dromen.

Meer dan alleen droomreizen
Een droomreis, een stedentrip met vrienden, een onvergetelijke huwelijksreis, een wintersportvakantie met familie op een mooie locatie of een prachtige safari in Afrika met je gezin. Welke vakantiewens je ook hebt, laat je adviseren en inspireren en ervaar het gemak van mijn persoonlijke aanpak. En het leuke van dit alles is dat het echt niet duurder is dan het boeken bij een reisbureau.

Mijn werkwijze speciaal voor jou Allereerst nemen we samen jouw wensen door, dit kan op een tijdstip wat jou goed uitkomt. Bij je thuis aan de keukentafel of met een kopje koffie op een terras. Vanzelfsprekend kan het ook telefonisch, via Zoom of per e-mail. Na de inventarisatie ga ik met jouw wensen aan de slag en voor jou kan dan de voorpret beginnen!

Alle voordelen op een rij: • Flexibel, afspraak maken wanneer het jou uitkomt • Meer service, dezelfde prijs • Persoonlijke aandacht • Eén contactpersoon voor, tijdens en na de reis • ANVR, SGR en calamiteitenfonds

Wil je inspiratie op doen? Neem alvast een kijkje op mijn website: https://justforyoutravel.nl/

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur me een bericht via danique.lubberts@personaltouchtravel.nl of bel/Whatsapp naar 0682604722

woensdag 27 maart 2024

Deel dit bericht