DCO Voorst opent snackbar/counter

Voorst- Vanaf vrijdag 29 Januari is Voorst een snackcounter rijker! Op deze dag opent DCO Jan de Croon gezamenlijk met Westrik Snacks een snackcounter in Voorst. De komst van de rondweg was een aanleiding om na te denken over een extra invulling op deze locatie.

Na verschillende onderzoeken met leveranciers bleek een snackcounter een perfecte aanvulling voor de DCO Jan de Croon vestiging in Voorst. De planning was aanvankelijk om dit inpandig aan het einde van dit jaar te gaan implementeren. Nu Snackbar “het Hoekje” in Voorst de deuren binnenkort sluit is besloten om dit plan versneld te gaan realiseren.

Om kwaliteit te waarborgen is er een samenwerking met John Ensing van Westrik Snacks aangegaan. In deze rare (en) onzekere corona periode is dit een perfecte combinatie om te starten.

“Westrik Snacks werkte al regelmatig met ons samen bij Wegrestaurant ‘De Kar’ en onze ‘Oliehandel’, waarbij de kwaliteit van de producten altijd op nummer 1 staat. Een mooie aanvulling op de locatie”, aldus Jan de Croon jr.

John Ensing is blij met dit nieuwe verkooppunt: “Een belangrijke inkomstenbron van de evenementen is weggevallen en op deze manier kunnen we in de regio onze naam laten zien en veel mensen weer blij gaan maken met een lekkere snack of een heerlijk frietje.”

Openingstijden tijdens de komende periode:

Vrijdagmiddag van 11.30 uur tot 13.30 uur

Vrijdag, zaterdag en zondag van 16.30 uur tot 19.00 uur.

DCO Voorst & Westrik Snacks zien u graag op Rijksstraatweg 182c te Voorst, telefonisch bereikbaar op 0575-501365.

woensdag 27 januari 2021

Deel dit bericht