DINNER ON THE ROAD

Regio- Restaurant De Kar, De Waardige Waard, Ribhouse Texas Voorst en Restaurant Take Off Teuge organiseren samen met Buitenhuis Groepsuitjes op zondag 14 en zondag 21 maart weer een Dinner on the Road, een gezellige autopuzzeltocht inclusief diner om samen met uw partner of gezin aan deel te nemen.

Met het routeboek gaat u in uw eigen auto een mooie puzzelroute van ongeveer 60 km rijden. Deze leidt u via mooie weggetjes langs de restaurants voor een voor-, tussen-, hoofdgerecht en een dessert. Neem zelf een lekker drankje mee. Onderweg lost u allerlei raadsels en puzzels op, die vaak op één of andere manier met de route te maken hebben. Bij de restaurants hoeft u de auto niet uit, want het door u gekozen gerecht wordt bij uw auto afgegeven tegen inlevering van de vouchers die u bij de start ontvangt. Het routeboek is eenvoudig te volgen, dus ervaring is geen must. Voor deze tocht is een nieuwe route met nieuwe vragen gemaakt. Duur van de tocht is ongeveer 3 - 3,5 uur. Lukt het om binnen deze tijd te arriveren op het eindpunt, dan maakt men ook nog kans op leuke prijzen. Bij het eindrestaurant laat u het routeboek met antwoorden achter. Voor de beste scores zijn mooie prijzen te winnen.

HET DINER

Voorgerecht: Mosterdsoep, stokbrood en kruidenboter. Vegetarisch: Tomatensoep. Kids: Tomatensoep.

Tussengerecht: Carpaccio met basilicummayo, Fryslander kaas. Vegetarisch: Geitenkaas salade. Kids: Hotdog met frietjes.

Hoofdgerecht: Spareribs, mini broodje pulles porc, mini hamburger, knoflooksaus en aardappelkoolsalade. Vegetarisch: Quinoaburger. Kids: Kipnuggets met friet. Surprise-desser.t

Prijs: Volwassenen: € 35 per persoon. Kindermenu: € 20 (t/m 12 jaar).

Aanmelden kan via de website van Buitenhuis Groepsuitjes: https://buitenhuisgroepsuitjes.nl/reserveer-dinner-on-the-road

Starten kan vanaf 11.45 uur. Laatste startmogelijkheid is 14.45 uur. De start is bij wegrestaurant De Kar, Zutphenseweg 17 in Klarenbeek.

Opgeven kan nog t/m 18 maart voor Dinner on the Road op 21 maart, de tocht van 14 maart zit inmiddels volgeboekt.

Voor kids t/m 10 jaar zijn er bingokaarten voor onderweg met afbeeldingen van allerlei dingen die ze tegen kunnen komen onderweg.

Er wordt op vooraf vastgestelde tijden gestart dus zorg dat u op tijd aanwezig bent op de door u gereserveerde starttijd. Dit om spreiding te reguleren. U kunt eventueel op de parkeerplaats even wachten totdat u zich kunt melden.

woensdag 10 maart 2021

Deel dit bericht