Dit jaar weer een verkoop van voorjaarsbloemen door E.H.B.O. Voorst e.o.

Voorst- Op 7 en 8 Mei komen leden van de E.H.B.O. in het dorp Voorst en in het buitengebied weer langs de deur met de voorjaarbloeiers.

​Na een jaar van afwezigheid, i.v.m. het coronavirus, hebben wij als vereniging besloten de verkoop dit jaar weer op te pakken. We zullen ons dan ook houden aan de coronaregels welke op dat moment gelden. We houden afstand, zullen zorgen voor voldoende desinfectie en we vragen van alle kopers om contant en gepast (indien mogelijk) aan ons te betalen.

Er is veel keus in diverse bloemen zoals geraniums, petunia’s, enzovoort. Prijs van de planten is: 3 planten voor 5 euro, 2 euro per stuk.

Ook dit jaar zijn er weer veel mooie kleurrijke hanging-baskets voor 12.50 euro. Ideaal cadeau voor Moederdag op 9 mei!

Mocht u al bloemen van tevoren willen bestellen dan kan dat ook, door te bellen met Joke Konijnenberg; 06-21621322 of te mailen naar ehbovoorst@gmail.com. Deze bloemen kunnen dan op vrijdag 7 mei worden afgehaald bij Joke.

Help de E.H.B.O vereniging door een goede verkoop en u hebt weer een mooie fleurige tuin, die klaar is voor de lente of u hebt een mooi fleurig cadeau voor Moederdag.

woensdag 21 april 2021

Deel dit bericht