Een warm onthaal tijdens regenachtige intocht

Klarenbeek- Ondanks de regen was het gezellig druk bij de Sinterklaasintocht in Klarenbeek afgelopen zaterdag. Met een golfkar en een gator kwamen de Sint en zijn pieten het terrein van het MFC op rijden. Daar stonden de kinderen met smart te wachten en Peter Uenk onthaalde de Sint namens de Klarenbeekse Ondernemers Vereniging.

Knallend Sinterklaasfeest

Na een warm welkom was het tijd voor het Sinterklaasfeest! De paraplu’s en regenjassen konden aan de kant. Want samen met de pieten werd er binnen bij het MFC volop gedanst op de muziek van DJ Kevin. De kinderen hielpen de Sint naar zijn stoel, stelden hem allerlei vragen en speculeerden volop over hoe oud hij nu eigenlijk is. Vervolgens was het de beurt aan de toneelpieten van S&P ’84. Zij namen de kinderen mee in het verhaal van ‘Corrie uit Klarenbeek’, de zogenaamde achter-achter-achter-achter-achter neef van Sinterklaas. Waarin niets was wat het leek…

Natuurlijk konden de kinderen rekenen op meer dan genoeg pepernoten, een warme snack, wat te drinken én een cadeautje. Wat was het een geslaagde middag!

Bedankt allemaal!

De Klarenbeekse Ondernemers Vereniging wil iedereen bedanken die mee heeft gewerkt aan de intocht en het Sinterklaasfeest. S&P ’84, Jochems Land- en Tuinbouwmachines, de hulpouders, Wolters Tweewielers, het MFC, DJ Kevin en Peter Uenk: nogmaals bedankt voor jullie hulp!

De intocht van 2023 zit erop. Ze wensen iedereen een hele fijne sinterklaastijd en een gezellige pakjesavond. Tot volgend jaar!

woensdag 22 november 2023

Deel dit bericht