Eerste BuitenBios in Tonden!

Tonden- Op vrijdagavond 24 juli organiseert de Tondense Bela Evers met haar team “Dutchess of the Sea” de eerste BuitenBios in Tonden. Gekozen is voor de verfilming van het waargebeurde verhaal van de Noor Thor Heyerdahl, die in 1947 per vlot de oceaan over ging om de wereld van zijn gelijk te overtuigen. “Kon-Tiki” heet deze prachtige film die geschikt is voor 12 jaar en ouder. Het evenement wordt georganiseerd met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

De opbrengst van dit evenement komt ten goede aan het avontuur van deze Dutchess om mee te doen aan de roeiwedstrijd over de Atlantische oceaan! Nog nooit eerder heeft een Nederlands Damesteam dit gedaan. Het initiatief is gekoppeld aan twee goede doelen, te weten ALS Nederland en de Plastic Soup Foundation.

Voor het begin van de film kunt u kennismaken met deze Dutchess en hun oceaan roeiboot “Liberty’. Locatie: Veldje Sterrebosweg 6 in Tonden. Aanvang 21.30 uur. Kaartjes zijn alleen te koop via de website: www.dutchessofthesea.com.

woensdag 22 juli

Deel dit bericht