Energiescan bedrijven gemeente Voorst

Gemeente Voorst- De hoge energieprijzen worden voor veel ondernemers steeds problematischer. De Werkgevers Kring Voorst (WKV) ondersteunt de Voorster bedrijven met het project ‘Energie besparen bij bedrijven’. Met dit project, dat wordt ondersteund door de Gemeente Voorst en de provincie Gelderland, worden energiescans met 50% korting aan bedrijven in de Gemeente Voorst aangeboden. Nadat u een energiescan heeft laten uitvoeren bent u bovendien, vanuit afspraken met de Omgevingsdienst Veluwe en IJssel, gevrijwaard van toezicht op de verplichte energiebesparing.

Het uitgangspunt van ‘Energiebesparen bij bedrijven’ is dat bedrijven, op basis van een energiescan door een energieadviseur, begeleiding krijgen bij het uitvoeren van aantrekkelijke energiebesparende maatregelen. Maatregelen die bovendien binnen enkele jaren kunnen worden terugverdiend.

De energiescan is voor alle bedrijven in de gemeente Voorst mogelijk. Je hoeft dus geen lid van de WKV te zijn om deel te nemen. Met de energiescan weet je waar je als bedrijf met energiebesparing moet beginnen. Bovendien krijg je een inschatting van de terugverdientijd van de te nemen maatregelen. Vanwege de subsidieregeling zijn de kosten voor de ondernemer beperkt tot € 250,- of € 500,- (afhankelijk van het energieverbruik van het bedrijf).

Wilt u ook snel inzicht in uw mogelijkheden voor energiebesparing? Neem dan contact op met Jurgen Pijpker (jurgen@werkgeverskringvoorst.nl) of meld je aan via de website: www.werkgeverskringvoorst.nl/energiescan

woensdag 4 mei 2022

Deel dit bericht