Erve Kiekebos trapt zomer af met opening winkel en tuindiners

Empe- De officiële Open Dag van Erve Kiekebos vindt dit jaar plaats op 15 juni. Deze editie belooft extra bijzonder te worden, want om 12.30 uur opent de nieuwe boerderijwinkel 'De Kiekebos'. Bezoekers worden uitgenodigd om langs te komen, te proeven van de producten die in de winkel verkocht worden, de producenten uit de regio te ontmoeten en natuurlijk een rondje over de boerderij te lopen.

Tijdens de winterperiode is er op Erve Kiekebos hard gewerkt aan verbouwingen op het erf. Bezoekers kunnen een kijkje nemen tijdens een rondleiding en kennismaken met het team. Er zijn producenten aanwezig om de verhalen achter de lokale producten te vertellen en Ad, een toegewijde vrijwilliger van het eerste uur, vertelt meer over zijn ervaringen en de biodiversiteit op de boerderij.

Het weekend na de opening van de winkel, 21 en 22 juni, organiseert Erve Kiekebos ook tuindiners. Deze diners bieden een unieke eetervaring aan een grote eettafel, waar een sfeervol menu wordt geserveerd. De gerechten zijn zorgvuldig samengesteld met ingrediënten die zijn geteeld in de markttuin. Tijdens ‘Dineren bij de boer’ worden gasten uitgenodigd om in gesprek te gaan met de boerderij, de chef en elkaar. Gasten kunnen genieten van de authentieke smaak van de boerderij, zonder opsmuk maar met verfijnde details en pure smaken.

Erve Kiekebos nodigt iedereen uit om dit alles te beleven en samen de zomer af te trappen. Voor meer informatie kijkt u op www.ervekiekebos.nl

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Erve Kiekebos via Jaap Fris, 06-23537616, jaap@ervekiekebos.nl

woensdag 12 juni 2024

Deel dit bericht