Familie Harmsen winnaars Quarantaine Quiz Wilp

Wilp- Na de succesvolle dorpsquiz en diverse pubquizzen is er afgelopen weekend een Quarantaine Quiz georganiseerd in het dorp Wilp. In deze bizarre tijden van sociale isolatie, is verbinding erg belangrijk. Samen even de zinnen verzetten en samen met je gezin of partner plezier maken.

Vanuit bijna 40 huiskamers werd met elkaar de strijd aan gegaan. In vier verschillende categorieën, Sport, Wilp, Muziek en Algemeen, werd de kennis en kunde van de gezinnen getest. Er waren ook veel doe – opdrachten, zodat de creativiteit door foto’s en filmpjes online massaal werden gedeeld. Van Tik tok’s tot sportieve challenges en versierde tuinen. Het was mooi om te zien dat ondanks de Social Distance er toch een gevoel van saamhorigheid in het dorp heerste. De organisatie heeft enorm genoten van alle foto’s en filmpjes, die overigens ook te vinden zijn op sociaal media via #QQWilp. Na een goede nachtrust werden de resultaten vergeleken en een deskundig oordeel geveld over de originaliteit van de deelnemers. Dit resulteerde in de volgende uitslag:

Troostprijs; familie van Sonsbeek, Originaliteitsprijs; familie Gorkink - Streppel en de eerste prijs was voor de familie Harmsen. De winnaars hebben inmiddels hun prijzen en in ontvangst mogen nemen. Deze prijzen zijn bij lokale ondernemers gekocht dankzij de financiële bijdrage van de Stichting Wilp Staat Op.

De familie Harmsen won de eerste prijs.

donderdag 2 april

Deel dit bericht