Fotoproject Voorst in tijden van Corona

Twello- Eva Liem (dorpscontactpersoon Voorst) is samen met fotograaf Aukje Simone het fotoproject ‘Voorst in Tijden van Corona’ gestart. Voor dit project willen ze inwoners van het dorp Voorst portretteren bij hun thuis om zo een naslagwerk te creëren van deze bijzondere tijd.

Ze gaan in Voorst (gemeente Voorst) inwoners en ondernemers op de gevoelige plaat vastleggen bij hun huis en/of bedrijf. Ieder huishouden dat meedoet krijgt een digitale foto toegestuurd. Ze worden ook gevraagd om wat te vertellen over wat de Corona tijd met ze heeft gedaan. Het doel is om uiteindelijk alle foto’s en verhalen te bundelen in een mooi koffietafelboek en een expositie te organiseren van de foto’s.

Deelname is gratis. De foto’s worden gemaakt op maandag 1 en vrijdag 5 februari. Interesse om mee te doen en jouw huishouden (inclusief eventuele huisdieren) te laten vereeuwigen op de gevoelige plaat? Stuur dan een e-mail naar dcp@voorsterbelang.nl en je krijgt het inschrijfformulier toegestuurd. Geen e-mail? In dat geval kunt u een briefje, gericht aan Eva Liem, met uw telefoonnummer in de bus doen op Rijksstraatweg 104 in Voorst

woensdag 27 januari 2021

Deel dit bericht