Gasten van De Slaapfabriek profiteren van samenwerking met Ribhouse Texas

Teuge / Voorst- Gasten van De Slaapfabriek in Teuge worden tot 27 december op het gebied van eten en cultureel vermaak in de watten gelegd. Dit is te danken aan een mooi staaltje samenwerking in coronatijd tussen de eigenaren van De Slaapfabriek, Marjo en Arvid Prigge, en Marjan en Peter Vonk van Ribhouse Texas in Voorst.

Koks van het bekende Amerikaanse grill-restaurant koken sinds dinsdag voor gasten van het hotel met zijn bijzondere themakamers in Teuge. Doordeweeks hebben zij tijdens hun ’private diner’ de keuze uit een verrassingsdiner en op zaterdag staat het menu in het teken van een bepaald thema.

Naast deze luxe van prima eten bereid door ervaren koks krijgen gasten van De Slaapfabriek ook nog eens een theaterprogramma voorgeschoteld. Weliswaar niet live, maar in de vorm van online-theater. Op Thuistheater.nl kan tegen betaling van een gering bedrag een voorstelling worden ‘aangekocht’ en bekeken. Het aanbod is groot en gevarieerd.

Op deze manier steunen de samenwerkende horecaondernemers artiesten die het – net als de horeca zelf – zeer moeilijk hebben als gevolg van de coronacrisis.

Na genoten te hebben van het diner en theaterprogramma kunnen gasten zich op hun kamers terugtrekken en uiteindelijk neervlijen op de gloednieuwe bedden van De Slaapfabriek.

Neem voor meer informatie contact op met Marjo Prigge via marjo@deslaapfabriek.nl.

woensdag 11 november

Deel dit bericht