Gezellig Pepernoten Concert Fanfare Voorst

Voorst- Op zondagmiddag 26 november organiseert Fanfare Korps Voorst weer het gezellige Pepernoten Concert! Diverse leerlingen en ensembles laten van zich horen en ook treedt het Fanfare Orkest onder leiding van Jurgen Wentzel op. Daarnaast doen ook de kinderen van de basisscholen in Voorst en Empe mee die hebben deelgenomen aan het scholenproject 'Muziek maak je samen!'

Met dit project enthousiasmeert de Voorster muziekvereniging kinderen om samen muziek maken. Dit project is geheel kosteloos voor de basisschoolleerlingen en wordt ondersteund door de Bosch van Rosenthal Stichting.

Tijdens het concert laten de leerlingen afzonderlijk en in diverse samenstellingen horen wat ze tot nu toe geleerd hebben van saxofoondocent Jenita Veurink, koperdocent Sjoerd de Vries en slagwerkdocenten Siebe de Vries en Chris Saris. Saxofoondocent Jenita zal ook een prachtig solistisch werk met het Fanfare Orkest ten gehore brengen. Het Pepernoten Concert op zondag 26 november begint om 14:30 uur in Dorpshuis Voorst Schoolstraat 14 in Voorst. De entree is gratis. Naast muzieknoten zijn er natuurlijk ook pepernoten!

Ontdek je eigen muzikale talent!

Tevens is er de mogelijkheid om zelf je muzikale talent te ontdekken op bugel, trompet, saxofoon, slagwerk, hoorn, trombone, bariton en bas want je kan deze instrumenten allemaal uitproberen na het concert. Je kan je daar als je nog niet met ons kennis gemaakt hebt via het scholenproject meteen opgeven voor een gratis vrijblijvende proefles op één van de instrumenten. Dit geldt ook voor volwassenen. Het is ook mogelijk om je samen op te geven voor muzieklessen. Na een paar maanden kan je meespelen met de Samenspeelgroep en daarna het Da Capo Orkest om het samenspel te ontwikkelen. Heb je nog geen instrument dan wordt deze voor je geregeld.

Speel mee met het Fanfare Orkest!

Heb je al muzikale ervaring op minimaal A niveau dan kan je meteen meespelen met het Fanfare Orkest. Het Fanfare Orkest oefent op de dinsdagavond 19:30 tot 21:45 uur onder leiding van dirigent Jurgen Wentzel. Kom gerust een keer kijken en luisteren in het Dorpshuis van Voorst. Je bent van harte welkom!

Word Fanfare Fan!

Draag jij de vereniging een warm hart toe en wil je ze financieel ondersteunen, word dan Fanfare Fan.

Voor meer informatie kijk op FanfareKorpsVoorst.nl, de socials of laat van je hoor’n via info@FanfareKorpsVoorst.nl

Voorst daar zit muziek in!!

woensdag 22 november 2023

Deel dit bericht