Gezonde broodjes, soep en wandelen

Klarenbeek- Wie heeft er zin in een gezonde maaltijd met diverse broodjes gevuld met kaas, vlees, vis of vegetarisch met veel gezonde groente. Of een heerlijk geurende kom met verse eigen gemaakte soep waar een keuze is uit vegetarische soep of groentesoep met ballen. Met behulp van een club enthousiaste vrijwilligers wordt de lunch verzorgd waar iedereen hartelijk welkom is.

Iedere eerste en derde woensdag van de maand wordt er een wandeling georganiseerd vanaf het MFC. De wandeling start om 9.30 uur. Dus wanneer u ook nog gezonde trek wil krijgen dan kunt u eerst komen wandelen om daarna aan te schuiven aan de rijk gevulde tafels met broodjes en verse soep.

Tijdens de lunch is alle ruimte om elkaar te ontmoeten, de laatste nieuwtjes uit het dorp of streek uit te wisselen. De lunch, die plaatsvindt in het MFC is iedere keer weer een groot succes. Voor het wandelen hoeft u zich niet op te geven. Voor de lunch is aanmelden wel noodzakelijk zodat iedereen van de heerlijke broodjes en soep kan genieten.

Wandelen start 9.30 uur vanaf het MFC. Lunch is om 11.30 uur. Aanmelden voor de lunch kan tot vrijdag 13 september via 06-12260021 of mail inloop@mfcklarenbeek.nl

woensdag 11 september

Deel dit bericht