Gratis winterinspectie bij Autobedrijf Spitholt op zaterdag 23 november.

TWELLO- Om alle auto’s de komende winter in topconditie te houden, organiseert Nissan-dealer Spitholt de jaarlijkse Winterinspectie. Van 23 november tot en met 31 januari 2020 kunt U bij Autobedrijf Spitholt terecht voor een winterinspectie. Voor Eur. 19,95 wordt iedere auto dan gecontroleerd op tien cruciale wintergevoelige punten. Op zaterdag 23 november wordt deze controle tussen 9.00 en 16.00 uur GRATIS uitgevoerd. Bezoekers kunnen ook profiteren van extra scherpe aanbiedingen op accessoires.

Om automobilisten veilig en onbezorgd op weg te laten gaan wordt de Winterinspectie georganiseerd. Autobedrijf Spitholt controleert auto’s van alle merken dan op tien cruciale punten. Zijn de banden in goede staat, zodat ze in de winterse periode optimaal presteren? Werkt de verlichting naar behoren? En hoe zit het met de accu? Niemand wil immers met een lege accu staan of van de weg raken als het sneeuwt. Zorgen de ruitenwissers en de voorruit voor voldoende zicht? Zijn de remmen nog in topconditie? Natuurlijk wilt u in de winter ook comfortabel in de auto zitten, dus worden ook de verwarming en de airco gecontroleerd. Tenslotte worden ook de trekhaak en de uitlaat geïnspecteerd. Na de Wintercheck kunt u dus weer veilig en vertrouwd met uw auto de weg op.

Scherpe aanbiedingen

De periode van 23 november tot en met 31 januari 2020 staat bij Autobedrijf Spitholt ook in het teken van de Wintercampagne. Gedurende deze periode profiteren automobilisten van extra hoge kortingen op accessoires, zoals 25 procent op accu’s en op mattensets en tot 30% korting op winterbanden.

woensdag 20 november

Deel dit bericht