‘Hof van Plastic’ lezing door Gerard ten Hofte bij de Bibliotheek

Twello- Kun je plastic als grondstof zien? Hoe zit het eigenlijk met recycling? Na een bezoek aan de Hof van Plastic weet jij alles over hoe je plastic zwerfafval kan omzetten in nieuw plastic. Benieuwd? Kom op woensdagavond 11 mei naar de Bibliotheek in Twello. Gerard ten Hofte is ‘on tour’ met zijn Hof van Plastic en hij vertelt je er alles over.

Gaan plastic en natuur samen?
Met de Hof van Plastic wil Gerard ten Hofte samen met het publiek en machines ter plekke plastic ‘zwerfafval’ omzetten in nieuw plastic en daarmee bijdragen aan de bewustwording rondom het thema zwerfafval en werken aan een schonere omgeving. Want afval -en met name plastic- hoort niet in onze natuur. Tijdens deze avond wordt je op een interactieve manier betrokken bij Hof van Plastic en de gedachte die erachter zit. Dat kan door simpelweg samen aan de slag te gaan.

Over Gerard ten Hofte
Initiatiefnemer Gerard is eigenaar van Atelier007 en winnaar van de Duurzaamheidsprijs Hof van Twente 2017. Als kind was hij al bezig met tekeningetjes van dingen die hij ‘doormidden snijdt’, om te zien hoe dat er uitziet. Vandaag de dag ziet hij zwerfafval niet als afval, maar juist als grondstof.

Alles op een rijtje
Datum: woensdag 11 mei 2022

Tijden: van 20.00 tot 21.30 uur

Locatie: Bibliotheek Twello

Kosten: € 5,- voor leden van de Bibliotheek, niet-leden betalen € 7,50.

U kunt zich voor deze boeiende avond aanmelden via de Activiteitenagenda op: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Of rechtstreeks via https://brummen-voorst.op-shop.nl/3464/hof-van-plastic-on-tour-lezing-door-gerard-ter-hofte/11-05-2022.

woensdag 4 mei 2022

Deel dit bericht