Holy Cow! gaat Twello verlaten

Twello- Komende maanden is er bij Holy Cow Twello aan het Marktplein een grote opheffingsuitverkoop gaande. ‘Na vijf jaar gaan we Twello verlaten’, aldus vestigingsmanager Lucienne. ‘We hebben met plezier vijf jaar lang in het mooie dorp gezeten maar nu is het tijd om ons te focussen op onze winkels in Deventer.’

Om meteen maar de geruchten uit de wereld te helpen, het ging zeker niet slecht in Twello en we zitten hier met veel plezier en voldoende aanloop. Momenteel hebben we de mogelijkheid om te kijken of we verder willen of niet. Zelf zien we meer mogelijkheden in Deventer gezien de veranderende markt en daarnaast heeft Corona ons het afgelopen jaar niet geholpen.

Lucienne: ‘we hebben twee keer een lockdown meegemaakt in 2020 waarvan de laatste nu nog steeds gedeeltelijk gaande is. In onze branche waren dit twee belangrijke periodes, de momenten wanneer de voorjaarscollectie binnenkwam en de laatste rondom de belangrijkste cadeaumaand van het jaar. Dit heeft de keuze makkelijker gemaakt om te stoppen in Twello.’

De komende maanden houden ze aan het Marktplein een grote opheffingsuitverkoop waarbij alles meedoet, ook nieuwe aanwezige collecties. Er is een groot aanbod kleding, voor zowel dames als kids en natuurlijk een breed assortiment aan cadeaus en andere artikelen. ‘tussentijds vullen we de winkel uiteraard aan met leuke items’ aldus Lucienne.

Wanneer de einddatum zal zijn is nog onbekend. Vooralsnog kan alleen gewinkeld worden op afspraak. Dit kan door even langs de winkel te lopen of door online op www.holycowshop.nl een afspraak te maken.

woensdag 3 maart 2021

Deel dit bericht