Ingebruikname geluidsinstallatie SC Klarenbeek

Klarenbeek- Afgelopen zaterdag 11 maart is in aanwezigheid van de oud ijzer commissie Klarenbeek de nieuwe geluidsinstallatie op sportpark De Pauw officieel in gebruik genomen.

De geluidsinstallatie is vernieuwd met behulp van de opbrengst van de oud ijzer actie Klarenbeek, die in het seizoen 2021-2022 met veel enthousiaste Klarenbeekse vrijwilligers tot stand is gekomen. Uit deze opbrengst was eerder vernieuwd buitenmeubilair aangeschaft, te weten een aantal hangtafels en zo’n acht teamtafels op het terras naast Horeca De Brug en naast de beachvelden op sportpark De Pauw.

De komende tijd zal de buiteninstallatie verder worden afgesteld voor een optimale instelling en meer worden gebruikt bij diverse evenementen en toernooien op sportpark De Pauw.

Naast de oud ijzer commissie, werden de vrijwilligers Henk Boerkamp, Harry Spijkerbosch, Theo Buiting en Martin Jansen hartelijk bedankt voor hun bijdrage bij het tot stand komen van de aanleg van de installatie. Dit onder aansturing van Michel Tenhage van Factor Pro Audio, die tevens de audio-apparatuur heeft geleverd.

Al met al zijn kunnen ze wederom met trots terugkijken op een project dat met medewerking van de Klarenbeekse vrijwilligerssamenleving tot stand is gekomen. Iets waar vooral de jongere generatie nog jarenlang met veel plezier gebruik van zal kunnen maken.

woensdag 15 maart 2023

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws