Jonge ondernemers zien toekomst in mobiele airco’s

Twello- Bodhi Verhaaf (23) en Jamilla Bräkling (22) hebben begin dit jaar de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Zij hebben zich hierbij laten leiden door het KNMI die de extreem warme zomers ziet toenemen. Uit eigen ervaring hebben ze afgelopen zomer de noodzaak van een goede airco in huis (slaapkamer) ervaren en zijn op zoek gegaan naar een goede airco. Het idee ontstond door de steeds warmere temperaturen in Nederland en door de schaarste die er vorig jaar was in het aanbod aan mobiele airco’s. Bodhi en Jamilla: ‘’Het viel ons op dat er weinig specialisten waren in het verkopen van mobiele airco’s. De meeste bedrijven zien de verkoop van mobiele airco’s als bijproduct. Met dit in ons achterhoofd kwamen wij op het idee om ons alleen te specialiseren in mobiele airco’s.’’

Ze zijn daarbij niet over een nacht ijs gegaan, ze hebben zich uitgebreid laten voorlichten. Voor hen waren er een aantal specifieke eisen waar de airco aan moest voldoen. Een krachtige airco met een sterk vermogen aan koelcapaciteit, eenvoudig te bedienen en een mooi design. Na een lange en gedegen zoektocht kwamen ze op de Inventor Chilly, een krachtige airco van een sterk merk.

Hun ervaring en enthousiasme over dit merk willen ze graag met anderen delen en hebben daarvoor de onderneming www.mobieleaircoaanbieding.nl opgestart. De Inventor Chilly heeft een flink vermogen en kan een gemiddelde slaap- of woonkamer tot en met 17 graden koelen. Is eenvoudig te bedienen en beschikt over een timer. Tot en met 7 juni a.s. kunnen inwoners van de gemeente Voorst een speciale korting van 30 gegeven tegemoet zien op het aankoopbedrag.

Voor verdere info en/of bestellen kan men bellen naar 06 36119951 of mailen naar info@mobieleaircoaanbieding.nl

Bodhi en Jamilla onderscheiden zich op het gebied van service en persoonlijk contact. Zij hopen in de toekomst veel Nederlandse huishoudens blij te kunnen maken met een koele woning.

woensdag 20 mei

Deel dit bericht