Kerstconcert Dorpskerk Voorst voor de 70ste keer

VOORST-

​ Ter gelegenheid van het 70e kerstconcert wil de organisatie dit concert een bijzonder tintje geven en zijn naast de koren en fanfare, (oud)Voorsternaren gevraagd solistisch op te treden. Dit zijn: Karin Angelucci-de Rooij (sopraan), Nico Stalenburg (bas), -Arjan Stalenburg, zoon van…. (tenor) en Ruben Tekelenburg (pianist) zoon van Ben, die jaren het Kerstconcert organiseerde.

Deze vier mensen, die elkaar goed kennen, hebben met groot enthousiasme toegezegd en willen u samen en solistisch, iets moois laten beleven.

Ruben zorgt voor alle begeleiding.

De algehele leiding ligt dit jaar in handen van Jettie Ouwehand, dirigent van dameskoor Zanglust uit Empe, zij dirigeert ook de gezamenlijke koren. De Fanfare onder leiding van dirigent Jurgen Wentzel heeft een groot aandeel in dit concert.

De gezamenlijke koren en Fanfare zingen en spelen “The day you sang this song”, met de Nederlandse tekst: “Nog altijd wordt verteld dat oud en wonderbaar verhaal”.

En op haar eigen fijne manier, met woorden die er toe doen, wil ds Marrit Bassa er zijn, om verbinding te leggen tussen zang en muziek.

Deze keer is gekozen voor een concert, met daarin geen samenzang. Maar voor u naar huis gaat, wordt wel samen het “Ere zij God”, met begeleiding van de Fanfare gezongen.

Het concert is zondag 15 december, aanvang 19.30 uur. De kerkdeur is open vanaf 19.00 uur

Entree is gratis met de mogelijkheid van een vrije gift bij de uitgang.

Wel van harte aanbevolen!!

In het Dorpshuis kunt u nagenieten onder het genot van een glaasje glühwein of chocolademelk.

>

woensdag 4 december

Deel dit bericht