Kinderboekpresentatie ‘Jaap Slingerschaap’

VOORST.- Op vrijdag 15 november vanaf 16.00 uur vindt in De Kapel aan de Enkweg 1 in Voorst de kinderboekpresentatie van Jaap Slingerschaap plaats. Naast de introductie van dit kinderboek zal tevens de Gele Verhalenbus aanwezig zijn om voor te lezen aan de kinderen. Kortom; een leuke middag voor jong en oud.

‘Jaap Slingerschaap’ gaat over een slingerschaap dat hoog in de bomen leeft en zwierig van tak naar tak slingert. Maar als hij ineens honger krijgt wordt hij slap en slungelig. Hij moet wat eten, maar lust niets van wat er in de bomen groeit. Kan iemand hem helpen te vinden wat hij wel eten wil? Het is een verhaal over uitproberen, volhouden en doorgaan tot je gevonden hebt wat je zoekt.

De makers, Thijs Brouwers en Erik Wiegers van Studio Wiegers uit Zutphen, zijn de afgelopen twee jaar in fases bezig geweest met de ontwikkeling van het boek. Daarbij schreven ze eigenzinnige teksten op een palet van fotografie en illustraties. Dat heeft een uniek eindresultaat opgeleverd. Zij laten het proces, de werkwijze en natuurlijk het eindresultaat graag aan je zien op 15 november.

Naast een hapje en een drankje voor jong en oud zal dus ook de Gele Verhalenbus er zijn om uit Jaap Slingerschaap en andere kinderboeken voor te lezen. Met behulp van een scherm in de bus, waarop de illustraties uit het boek te zien zijn, is dit voor ieder kind een belevenis.

Het boek zelf is tijdens de presentatie te koop voor de introductieprijs van €15,- i.p.v. €17,50. Kinderen en natuurlijk ook volwassenen zijn van harte welkom vanaf 16:00 uur.

Vooraf aanmelden via jaap@studiowiegers.nl is niet noodzakelijk, maar wordt gewaardeerd.

woensdag 13 november

Deel dit bericht