Kinderen zoeken amateurkunstenaars

Teuge- Voor de Teugse kunst- en cultuurroute worden amateurkunstenaars gezocht die kinderen van basisschool De Zaaier in Teuge willen helpen om een tekening of schilderij te maken. Deze kunstwerkjes zullen tentoon worden gesteld tijdens de kunst- en cultuurroute op zondag 1 juni 2019.

Elke donderdagmiddag (behalve tijdens de schoolvakanties) vindt er op basisschool De Zaaier de crea-middag plaats, waar allerlei activiteiten plaatsvinden. Ouderen helpen kinderen met breien, koken, werken in de moestuin, repareren van fietsen en nog veel meer. Het is de bedoeling dat deze crea-middag uitgebreid wordt met tekenen en schilderen en dat kan het beste gebeuren met behulp van amateurkunstenaars die kunnen tekenen en/of schilderen. Het is de bedoeling dat twee amateurkunstenaars op deze donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur aanwezig zijn op de school om de kinderen hiermee te helpen. De kunstenaars hoeven niet elke donderdagmiddag aanwezig te zijn want het gebeurt met verschillende teams van twee personen.

Wilt u ook meedoen of wilt u meer informatie over deze nieuwe, leuke activiteit neem dan contact op met de voorzitter van de stichting die de kunst- en cultuurroute organiseert: mevrouw Marianne Wieggers: 055 3231818.

woensdag 10 oktober

Deel dit bericht