Klarenbeekse Winterwandeling met kunst en cultuur

KLARENBEEK- Op zaterdagavond 25 januari 2020 wordt er in Klarenbeek de vijfde editie van de Winterwandeling georganiseerd. De bijzondere avond wandeltocht, die in het teken staat van lokale kunst en cultuur, is dit keer zo’n 5 kilometer en doet verschillende locaties in Klarenbeek aan.

Start- en eindpunt is tussen 18.45 en 19.30 uur het MFC aan de Bosweg, daarnaast gaat de route onder andere langs Het Boshuis, basisschool De Kopermolen, het bos en de boerderij van de familie Elskamp. De route wordt verlicht met lampjes en vuurkorven. Naast al dit moois onderweg zijn er diverse muzikale optredens op verschillende locaties en zullen in basisschool De Kopermolen verschillende, lokale kunstenaars hun werken laten zien. De route splitst zich onderweg op, zodat niet iedereen op hetzelfde tijdstip bij de verschillende locaties is.

Noteer alvast de datum in uw agenda. Binnenkort vindt u in deze krant meer informatie over de muzikale en kunstzinnige Klarenbekers die hun bijdrage zullen leveren aan deze bijzondere wandeltocht. Volg de facebookpagina Winterwandeling Klarenbeek voor informatie (ook toegankelijk voor niet facebook-gebruikers via www.facebook.com\WinterwandelingKlarenbeek).

woensdag 8 januari

Deel dit bericht