Loenermark maatje te groot voor Voorst

Voorst- Op sportpark de Forst stond gisteren de wedstrijd tussen Voorst en Loenermark op het programma. Voorst begon de wedstrijd vol goede moed. Al na een minuut kreeg Voorst een dot van een kans, maar deze kon helaas niet verzilverd worden. Daarna ging het gauw bergafwaarts. Nadat de mediaman een paar keer met de ogen geknipperd had, lag de bal 2 maal achter doelman Edwin...

Voorst probeerde nog wel iets te forceren maar het veldspel was erg onrustig. Dit resulteerde nog 2 doelpunten voor Loenermark die met een 4-0 voorsprong de rust in gingen. Genoeg werk aan de winkel voor na de thee.

Na rust kwam Voorst wel beter in het veldspel. In grote kansen resulteerde dit uiteindelijk niet. Plots wist onze spits Mark, de bal vol gevoel in de kruising te leggen. Maar Loenermark deed vlak voor tiid wat terug. Eindstand 1-5…

Een dag om gauw te vergeten voor Voorst 1…

Maar niet voor Voorst 2 en 3. Die met respectievelijk 4-0 en 1-7 hadden gewonnen die ochtend