Mijn kind is erg onzeker. Wat nu? Laat je kind kennis maken met “Strong Balance”

Twello- “Strong Balance” is een weerbaarheidstraining voor kinderen v.a. 7 jaar” in Twello. Deze kortstondige cursus o.l.v. Rolf Tijssen van 5 lessen met alleen fysieke weerbaarheidsmomenten en tips voor de aanwezige ouder(s). Deze groepstraining kan jouw kind helpen om voor zichzelf op te komen en om beter met andere mensen om te gaan. De training “strong balance” is een weerbaarheidstraining voor kinderen waarin ze vooral gaan ervaren door te doen (bewegen).

De sterke punten in deze training zijn: voor jezelf opkomen, jezelf kunnen verdedigen en in jezelf vertrouwen. Daarnaast zelf initiatieven tonen en jezelf kunnen beheersen wanneer je heel boos wordt.

Wat gaat je kind leren in deze fysieke weerbaarheidstraining van 5 lessen. Stevig en sterk staan - Incasseren en doorzetten - Actie /reactie d.m.v. jezelf te verplaatsen -

Verbeter kata, momenten van zelfverdediging - Je boosheid eruit slaan / jezelf in balans brengen - Leren samenwerken voor meer balans.

Voor wie is “Strong Balance” geschikt?

Voor jongens en meisjes van 7-12 jaar in een groep van maximaal 10 kinderen.

Het doel is om je kind te verrijken en versterken. De training kan een mooie toevoeging zijn voor zijn / haar sociale en emotionele ontwikkeling.

We gaan starten op dinsdag 16 april a.s. van 16.00-17.00 uur. Adres: Klokkenkampsweg 25, Twello. Voor opgave www.tijssenweerbaarheid.nl of bel 0623618807.

“Succes begint waar de anderen opgeven en jij doorzet”.

woensdag 27 maart 2024

Deel dit bericht