MOLEN WINTERWANDELING maandag 25 NOVEMBER

TERWOLDE- Laatst kregen we een leuke tip van Miny van Rijssen over een wandeling gekoppeld aan een leuk koffie/thee adres: We vertrekken met auto’s om 12.30 uur, dus een half uur eerder dan gebruikelijk vanaf het kerkplein in Terwolde naar ons startpunt in Heerde. Daar gaan we een wandeling maken van 6,5 km. steeds over verharde wegen. Dus mocht het geregend hebben, dan houden we droge voeten.

We vertrekken een half uur eerder dan gebruikelijk, omdat de koffie/theeschenkerij al om 16.00 uur echt dicht gaat. Het is een leuk adres met betaalbare lekkernijen!

Mocht het bezwaarlijk zijn om al om 12.30 uur te vertrekken, dan kunnen we ook de wandeling wat inkorten tot 5 kilometer en dan wel om 13.00 uur vertrekken. In dat geval horen we het graag.

Het liefst zo spoedig mogelijk opgeven, mèt telefoonnummer, bij Jos en Corrie Swennenhuis: 0571 291682 of corrieswennenhuis@hotmail.com . In verband met het samen rijden wel eerst opgeven. Bij slecht weer zullen we eenieder telefonisch op de hoogte brengen als het niet door kan gaan.

woensdag 20 november

Deel dit bericht