Nieuwe koperdocent en dirigent opleidingsorkest Fanfare Voorst

Voorst- Merle Esselink is de nieuwe koperdocent en dirigent bij opleidingsorkest Da Capo van het Fanfare Korps Voorst. Merle neemt de baton over van Liesbeth Vernout. Liesbeth heeft 14 jaar muzieklessen gegeven en Da Capo gedirigeerd bij de Voorster muziekvereniging en heeft besloten het rustiger aan te gaan doen.

Het publieke afscheid- en dankmoment kon vanwege corona helaas nog niet plaatsvinden, maar zodra de Voorster muziekvereniging weer een concert kan organiseren zal dit alsnog gebeuren.

In trombonestudent Merle Esselink heeft Fanfare Korps Voorst een enthousiaste docent en dirigent gevonden. Ze studeert aan het conservatorium in Zwolle en is gedreven haar muzikale kennis door te geven aan de leerlingen tijdens privélessen en op de scholen in Voorst en Bussloo waar in 2022 weer scholenprojecten van start gaan.

Gratis proefles

Wil je kennismaken met Merle geef je dan op voor een gratis proefles! Dit kan op de koperinstrumenten trompet, bugel, bariton, hoorn en trombone. Maar ook op saxofoon en slagwerk onder leiding van Jenita Veurink en Maarten Romkes.

Een proefles is gratis en verplicht je tot niets! Het is ook mogelijk om de proefles samen met iemand te doen.

Meld je aan via info@FanfareKorpsVoorst.nl

Samen muziek maken leer je in het Opstap Orkest en vervolgens in het Da Capo Orkest. Ondertussen studeer je voor je muziekexamens. Heb je het gewenste niveau dan stroom je door naar het Fanfare Orkest. Het Da Capo Orkest repeteert op maandag van 18.45 tot 19.00 uur.

Ervaren, herintreder of op zoek naar een extra orkest? Je bent altijd van harte welkom!

In iedere sectie kan het fanfarekorps nieuwe muzikanten gebruiken. Heb je geen instrument tot je beschikking, dan regelen zij er één voor jou. Op de lessenaar staan muziekstukken uit verschillende genres. Er wordt gerepeteerd door het Fanfare Orkest onder leiding van Jurgen Wentzel op de dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.45 uur.

Alle muzieklessen en repetities vinden plaats in het Dorpshuis van Voorst zodra de coronaregels het weer toelaten. Kijk voor meer informatie op www.FanfareKorpsVoorst.nl en hun social media.

Voorst daar zit muziek in! ♫♫♫

woensdag 1 december 2021

Deel dit bericht